E-shop CNPK

Už je to rok co jsme představili novou online platformu, e-shop Centrálního nákupu Plzeňského kraje která představuje inovativní řešení pro akvizici vysoutěžených komodit určených pro organizace Plzeňského kraje. Naše platforma nabízí jedinečnou možnost rychle a efektivně nakupovat širokou škálu produktů a služeb, s cílem optimalizovat náklady a zvýšit efektivitu.

Klíčové prvky e-shopu:

Široká produkční paleta: Naše široká nabídka zahrnuje produkty od kancelářských potřeb, ICT vybavení až po nabídku vysoutěžených služeb.

Výhodné ceny: Našim cílem je nabízet konkurenceschopné ceny, které vám umožní maximalizovat váš rozpočet. S našimi vysoutěženými komoditami získáte kvalitní produkty a služby za výhodných podmínek.

Pohodlný nákupní proces: Naše webové rozhraní bylo navrženo s důrazem na jednoduchost a přehlednost. Umožňuje snadné vyhledávání produktů a rychlý a bezproblémový proces objednání.

Individuální přístup: Rozumíme, že každá organizace je unikátní, a proto nabízíme individuální podporu. Proto jsme zřídili novou pozici Category manažera, který vám pomůže s vašimi specifickými potřebami a požadavky.

Naše platforma je ideálním partnerem pro organizace, které chtějí optimalizovat své náklady a získat vysoutěžené komodity za konkurenceschopné ceny. Díky naší široké nabídce a individuálnímu přístupu vám můžeme pomoci dosáhnout vašich cílů efektivněji a bez zbytečných komplikací.