Tým CNPK se rozrůstá

Tým Centrálního nákupu Plzeňského Kraje (CNPK) se v roce 2024 rozrůstá o tři nové členy. Prvním přírůstkem je odborný referent Jan Miksan, který se připojil ke stavebnímu oddělení. Dalším novým členem oddělení centrálních veřejných zakázek a dynamického nákupního systému je Mgr. Václav Engler.

Kromě rozšíření týmu jsme také zřídili novou pozici Category manager, kterou vykonává Bc. Zuzana Havlíčková, DiS. Tato pozice je styčným bodem mezi e-shopem CNPK, dodavateli a odběrateli centrálních komodit. Zuzana je zodpovědná za poskytování odpovědí na dotazy zákazníků týkající se produktů, služeb, cen, dostupnosti a dalších relevantních informací. Nová category managerka má zároveň na starosti zpracování objednávek odběratelů a také se zabývá přijímáním a řešením reklamací a zlepšením zákaznického servisu a prodeje.

Rozšíření týmu CNPK o tyto nové členy prozrazuje naši snahu poskytovat co nejkvalitnější služby a produktovou nabídku zákazníkům. Věříme, že díky nim budeme schopni ještě lépe vyhovět potřebám Plzeňského kraje a zvýšit jeho prosperitu.