Změna přihlašování do EZAK pro dodavatele

Dne 18. 6. 2020 proběhlo propojení EZAKu využívaným Plzeňským krajem (https://ezak.cnpk.cz) s Centrální databází dodavatelů FEN (www.fen.cz)

Pokud jste již měli v systému E-ZAK vytvořen učet a dostali jste informaci, že byl přenesen do systému Centrální databáze dodavatelů (CDD), pak proveďte aktivaci a nastaveni nového hesla podle instrukci z emailu. Přihlašovací jméno zůstalo stejné.

V případě, že e-mail nenaleznete, použijte odkaz na zapomenuté heslo na přihlašovací stránce www.FEN.cz, případně kontaktujte podporu systému FEN či E-ZAK.

Podpora FEN – Email: podpora@fen.cz , Tel.: +420 515 917 947

Podpora EZAK –Email: podpora@ezak.cz , Tel.: +420 538 702 719  

Pokud nejste jako dodavatelé registrováni v Centrální databázi dodavatelů (CDD), nelze se řádně přihlásit do systému E-ZAK

(nemůžete podat nabídku, zasílat zprávy apod.)

Podrobný postup registrace a přihlášení je popsán v manuálu dodavatele na str. 9-17  https://ezak.cnpk.cz/manual_2/ezak-manual-dodavatele-cdd-pdf

Registrace dodavatele

Pro získání možnosti přihlášení do systému  E-ZAK je zapotřebí se registrovat do Centrální databáze dodavatelů (CDD) systému FEN.cz na adrese https://fen.cz/#/registrace,  kde naleznete všechny podrobnosti a návody k registraci.

Po vyplněni povinných poli registrujete svou organizaci, kterou pak musíte nechat ověřit, abyste si mohli vytvořit uživatele a získat možnost přihlásit se do E-ZAKu a posílat zprávy či nabídky.

Registrační proces trvá do 48 hodin (počítáno v pracovní dny), podrobnosti naleznete https://ezak.cnpk.cz/manual_2/ezak-manual-dodavatele-cdd-pdf strana 15.

Pokud v E-ZAKu kliknete na odkaz Registrace dodavatele v levém menu, informuje vás o registraci v systému FEN.cz. – viz obrázek níže.